Αρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΜΣ

 

Ανακοινώνεται πως οι επιτυχόντες στις εισαγωγικές εξετάσεις του ΠΜΣ θα πρέπει να καταθέσουν από 4 έως 16 Σεπτεμβρίου 2017

α) Αίτηση εγγραφής στο ΠΜΣ (ΕΝΤΥΠΟ 2) και Δήλωση Προτίμησης Συμβούλου Σπουδών (ΕΝΤΥΠΟ 3). Και τα δύο έντυπα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ στην ενότητα ΕΝΤΥΠΑ. Τα έγγραφα αυτά θα πρέπει να κατατεθούν υπογεγραμμένα στην Κεντρική Γραμματεία του Τμήματος (Παλαιό Κτίριο, 1ος όροφος) ή στην Γραμματεία του ΠΜΣ (Νέο Κτιριο, 6ος όροφος, ΣΤ-8) τις ώρες και μέρες που οι γραμματείες λειτουργούν.

Επισημαίνεται ότι:


1) Στην περίπτωση που ένας επιτυχών δεν καταθέσει τα παραπάνω έγγραφα, τότε θεωρείται ότι δεν αποδέχεται τη θέση του και αυτή καλύπτεται από τον πίνακα επιλαχόντων κατά σειρά επιτυχίας.
2) Η κατανομή των φοιτητών σε Συμβούλους Σπουδών θα πραγματοποιηθεί με απόφαση της ΣΕ περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η προτίμηση των φοιτητών όπως προκύπτει από τη Δήλωσή τους, θα ληφθεί υπόψη αλλά δεν υιοθετείται υποχρεωτικά από τη ΣΕ.

panteion KPE banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα