Πτυχιακή Εργασία

 

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 10.6.2015 και 04.09.2019

1. Η εκπόνηση Πτυχιακής Εργασίας (ΠΕ) είνα ι προαιρετική για τους φοιτητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας. Δικαίωμα αίτησης για εκπόνηση ΠΕ Εργασίας έχουν οι φοιτητές από το 7ο και 8ο εξάμηνο σπουδών. Η επιλογή της εκπόνησης ΠΕ εμφανίζεται στο πρόγραμμα σπουδών ως μάθημα Ελεύθερης Επιλογής και ο φοιτητής πρέπει να κάνει δήλωση της εργασίας ηλεκτρονικά όπως και με τα λοιπά μαθήματα. Η επιτυχής εκπόνηση ΠΕ (με βαθμό πέντε (5) και άνω) αντιστοιχεί σε 6 διδακτικές μονάδες (δ.μ.) και 12 πιστωτικές μονάδες (ECTS), δηλ. αντιστοιχεί σε δύο μαθήματα ελεύθερης επιλογής. Σε περίπτωση που ο φοιτητής δεν εκπονήσει την ΠΕ εντός του ακαδ. εξαμήνου που την δήλωσε, και συνεχίζει να επιθυμεί να την εκπονήσει, οφείλει να την δηλώσει εκ νέου στο επόμενο εξάμηνο, όπως και τα λοιπά μαθήματα ΕΕ.

2. Ως επιβλέπων της ΠΕ μπορεί να είναι  κάθε υπηρετούν μέλος ΔΕΠ και ΕΔΙΠ του Τμήματος. Η ΠΕ κρίνεται από διμελή Εξεταστική Επιτροπή στην οποία μετέχει υποχρεωτικά ο Επιβλέπων και ένα δεύτερο μέλος που μπορεί να είναι μέλος ΔΕΠ του Τμήματος ή άλλων Τμημάτων του Παντείου ή άλλου Πανεπιστημίου ή μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

panteion KPE banner

radio banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα