Εκδηλώσεις

Διεπιστημονικό Σεμινάριο Οικονομικής Ιστορίας (ΔΙΕΣΟΙ)

Logo

Το  Διεπιστημονικό Σεμινάριο Οικονομικής Ιστορίας (ΔΙΕΣΟΙ)  είναι μία κοινή πρωτοβουλία τουΙστορικού Αρχείου της Τράπεζας της Ελλάδος (ΙΑΤΕ), του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίουπου φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης επιστημόνων με ενδιαφέρον για την οικονομική ιστορία.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την οικονομική ιστορία. Προτεραιότητα δίνεται σε νέους ερευνητές και νέες μεθόδους, με έμφαση στη διεπιστημονική συζήτηση και όχι στις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν εξειδικευμένα ακροατήρια.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος, που βρίσκεται στην οδό Αμερικής 3, στην Αθήνα. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το κοινό και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 

panteion KPE banner

radio banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα