Προπτυχιακές Σπουδές

Δήλωση Σεμιναρίων Εαρινού Εξαμήνου - ανακοίνωση

 

 

 koukouvagia

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ EΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Πληρ.: Αν. Μπρατσάλης, Β. Μπάκου                                                                                                                                                                    Αθήνα 21-03-2022

Τηλ.: 2109201043, 1044                                                              

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές/τριες από το πέμπτο εξάμηνο και μετά, μπορούν να παρακολουθήσουν έως 2 Σεμινάρια Ελεύθερης Επιλογής ανά εξάμηνο. Στην περίπτωση που οι φοιτητές/τριες που υποβάλλουν δήλωση στον ίδιο διδάσκοντα είναι πάνω από 20, επιλέγει κατά την κρίση του ο/η διδάσκων/ουσα.

Ο φοιτητής/τρια μπορεί να τα περάσει επιτυχώς μόνο στο ακαδημαϊκό έτος που τα δηλώνει (στις εξετάσεις του αντίστοιχου εξαμήνου και στην επαναληπτική του Σεπτεμβρίου). Τα ΣΕΕ δεν εμφανίζονται ως οφειλόμενα. Συνεπώς, σε περίπτωση που ο φοιτητής/τρια δεν τα περάσει στο ίδιο ακαδ. έτος, δεν μπορεί να τα δηλώσει ως οφειλόμενα και θα πρέπει να τα αντικαταστήσει.

Η δήλωση ΣΕΕ δεν γίνεται ηλεκτρονικά από τον φοιτητή, αλλά από το Τμήμα. Τα σεμινάρια για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-22 φαίνονται στον επισυναπτόμενο πίνακα. Όσοι φοιτητές/τριες επιθυμούν να συμπεριλάβουν στη δήλωσή τους για το εαρινό εξάμηνο σεμινάρια θα πρέπει να το δηλώσουν στον/στην διδάσκοντα/ουσα αυστηρά μέχρι τις 24-03-2022.

 

Σημ:

  • αναλυτικές οδηγίες για τα Σεμινάρια Ελεύθερης Επιλογής εδώ στην ομώνυμη ενότητα
  • κατάλογος Σεμιναριακών Μαθημάτων εδώ

 

 

Η Γραμματέας του Τμήματος

Β. Μπάκου

panteion KPE banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα