Αρχείο

ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ στο μάθημα "Φιλοσοφία των Επιστημών -ΙΙ- Οι εναλλακτικές θεωρίες" (110452)

 

 

Η εξ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος θα γίνει την Πέμπτη 24/6, στις 11:00 ακριβώς.

Θα δοθούν 20 ερωτήσεις με 4 απαντήσεις η κάθε μία, από τις οποίες θα πρέπει να απαντηθεί μία μόνο. Όλες οι σωστές απαντήσεις βαθμολογούνται με 0,5 βαθμό.

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στην εξέταση, θα πρέπει να βεβαιωθούν εγκαίρως ο υπολογιστής τους και η σύνδεσή τους στο διαδίκτυο λειτουργούν κανονικά, και ότι έχουν πρόσβαση στο e-class. Στις 11:00 ακριβώς σύμφωνα με την ένδειξη του υπολογιστή τους, θα πρέπει να ανοίξουν την επιλογή Ασκήσεις από τη σελίδα του μαθήματος στο e-class (η μοναδική άσκηση που θα εμφανισθεί έχει τον τίτλο «ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ στο μάθημα ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ –ΙΙ- ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ»). Αυτομάτως η εξέταση θα «τρέχει» και θα αρχίσει να μετρά ο χρόνος, ο οποίος θα είναι 30 (τριάντα) λεπτά.

Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης οι μοναδικές επιλογές θα πρέπει να είναι μόνο οι απαντήσεις των ερωτήσεων (θα υπάρχει δυνατότητα αναθεώρησης) και η επιλογή Υποβολή, όταν ο εξεταζόμενος θα έχει ολοκληρώσει την εξέταση.

Ο διδάσκων του μαθήματος θα είναι συνδεδεμένος στον σύνδεσμο του μαθήματος, τουλάχιστον από τις 10:45, για τυχόν επιπλέον ερωτήματα, και θα παραμείνει για όλη τη διάρκεια της εξέτασης.

Ο διδάσκων,

Γιώργος Φουρτούνης

panteion KPE banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα