Προπτυχιακές Σπουδές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς φοιτητές/φοιτήτριες για συμμετοχή στο σεμινάριο ΕΕ που προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Princeton

 

 

Κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, η καθηγήτρια κ. Χριστίνα Κουλούρη θα προσφέρει το σεμινάριο ελεύθερης επιλογής “A History of the World since 1300” σε συνεργασία με τον Καθηγητή Jeremy Adelman του Τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Princeton. Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα αγγλικά.

Το μάθημα αποτελεί ένα διαδραστικό εργαστήριο που προσφέρεται συγχρόνως σε περισσότερα από 20 ακαδημαϊκά ιδρύματα ανά τον κόσμο. Στους μετέχοντες θα διανεμηθεί δωρεάν το εγχειρίδιο του Πανεπιστημίου Princeton Worlds Together, Worlds Apart, 5th edition, volume 2.

Το μάθημα θα είναι ΕΕ με κλειστό αριθμό φοιτητών (έως 14) όλων των ετών και θα απαιτεί υποχρεωτική παρακολούθηση όπως ισχύει για όλα τα σεμινάρια.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του σεμιναρίου συμβαδίζει με εκείνο του Πανεπιστημίου Princeton. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Νοεμβρίου.

Η επιλογή των μετεχόντων φοιτητών/φοιτητριών θα γίνει πριν από την έναρξη του προσεχούς χειμερινού εξαμήνου. Οι μετέχοντες φοιτητές θα επιλεγούν μετά από διαδικασία συνέντευξης και αφού συνυπολογιστούν οι ακαδημαϊκές επιδόσεις τους και το επίπεδο γλωσσομάθειας.

Οι συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές θα διεξαχθούν δια ζώσης ή διαδικτυακά στις 20 και 21 Ιουλίου.

Καλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν να επικοινωνήσουν μέσω μέιλ με τον κ. Κώστα Κατσούδα (βοηθό διδασκαλίας) μέχρι τις 10 Ιουλίου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.