Προκηρύξεις

6ος κύκλος φοιτητικού διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη "Νίκος Αναλυτής"

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι τo  CSRHELLASανακοινώνει τον «6ο Κύκλο φοιτητικού διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ¨Νίκος Αναλυτής¨»  μία πρωτοβουλία  του CSR HELLAS για τη διασύνδεση της επιχειρηματικής κοινότητας με την ακαδημαϊκή και τους φοιτητές, . και θα εστιάσει στον Στόχο 12 (Διασφάλιση βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής) και στον Στόχο 4 (Διασφαλίζουμε την χωρίς αποκλεισμούς, ισότιμη και ποιοτική εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση για τη σημασία των ΣΒΑ 2030).

Συγκεκριμένα το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: 

«Η Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη και καλλιέργεια υπεύθυνης συμπεριφοράς καταναλωτών, εργαζομένων και στελεχών.

       Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες φοιτητών/-τριών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποτελούμενες από 3 ή 4 μέλη, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων από όλα τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι φοιτητές να βρίσκονται στο δεύτερο έτος των σπουδών τους και άνω.

Διευκρίνιση: Οι ομάδες διαμορφώνονται ελεύθερα από τους φοιτητές κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους. Σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αλλά δεν έχετε ομάδα, το CSR HELLAS μπορεί να σας βοηθήσει στη συγκρότηση ομάδας αφού επικοινωνήσετε μαζί τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ανάλογο αίτημα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 20 Ιουνίου 2021  μέσω της ιστοσελίδας  https://csrhellas.org/activities/2020-6os-foititikos-diagonismos-gia-tin-eke-nikos-analytis/

 

Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απευθείας με τον φορέα https://csrhellas.org/activities/2020-6os-foititikos-diagonismos-gia-tin-eke-nikos-analytis/

 

Η προθεσμία για την υποβολή των εργασιών λήγει στις 20 Ιουλίου 2021.

 

Συνημμένα:

Το σχετικό Δελτίο Τύπου

Το χρονοδιάγραμμα

Όροι συμμετοχής

Οδηγός Συγγραφής εργασίας

panteion KPE banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα