Διδακτορικές Διατριβές

Εκπαιδευτική Λειτουργία του Τμήματος - 2η ανακοίνωση

 

 

 koukouvagia

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ EΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Αθήνα, 23-06-2020

 


2η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από Δευτέρα 23 Μαρτίου η διδασκαλία των μαθημάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας θα γίνεται εξ αποστάσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με γνώμονα την ασφάλεια της πανεπιστημιακής κοινότητας, των οικογενειών τους και με στόχο την ολοκλήρωση του εξαμήνου.

- Aναρτώνται ανακοινώσεις για όλα τα μαθήματα και για τον τρόπο διδασκαλίας τους. Το ωρολόγιο πρόγραμμα, για όσα μαθήματα θα διδαχθούν μέσω διαδικτυακών ζωντανών διαλέξεων, θα παραμείνει το ίδιο.

- Η Πρακτική Άσκηση για το τρέχον εξάμηνο (ακαδ. έτους 2019-20) αναβάλλεται.

- Οι αιτήσεις Ορκωμοσίας θα υποβληθούν στη Γραμματεία μετά την λήξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Θα αναρτηθεί ανακοίνωση με τις ημερομηνίες.

- Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου είναι κλειστή, όμως για την επιστροφή βιβλίων λειτουργεί ειδική θυρίδα παράδοσης βιβλίων (τα βιβλία μπορούν να σταλούν με courier) και στη συνέχεια όσοι φοιτητές επιθυμούν, μπορούν με e-mail προς τη Βιβλιοθήκη να ζητήσουν βεβαίωση ότι δεν οφείλουν βιβλία (απαιτείται για την αίτηση ορκωμοσίας) και θα τους σταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail τους.

- Οι δηλώσεις των μαθημάτων θα ξεκινήσουν αργότερα, μετά από σχετική Ανακοίνωση της Γραμματείας και θα γίνουν ηλεκτρονικά από τους φοιτητές, με χρήση της ήδη υφιστάμενης πλατφόρμας του Πανεπιστημίου, που παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης δήλωσης μαθημάτων, με τον ηλεκτρονικό ιδρυματικό λογαριασμό (uregister) που διαθέτει ο κάθε φοιτητής, https://foit.panteion.gr/declare/

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

panteion KPE banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα