Νέα του τμήματος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε σεμινάριο μεθοδολογίας

 "The Fundamentals of Research Design and Quantitative Analysis for Social Scientists"

 

Το Κέντρο Πολιτικών Ερευνών (ΚΠΕ)του Παντείου Πανεπιστημίου και το Greek Politics Specialist Group (GPSG) οργανώνουν σεμινάριο με τίτλο "The Fundamentals of Research Design and Quantitative Analysis for Social Scientists". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και αγγλικά. Απευθύνεται σε μεταδιδακτορικούς σπουδαστές και υποψήφιους διδάκτορες, αλλά και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο της έρευνας τους. Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 18 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2017.

 

Διδάσκων του σεμιναρίου είναι ο Ηλίας Ντίνας, αναπληρωτής καθηγητής συγκριτικής πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Tutorial Fellow στο Brasenose College.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και μια παράγραφο που να εξηγούν το λόγο για τον οποίο θεωρούν ότι θα τους φανεί χρήσιμο το σεμινάριο, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα γίνει επιλογή εκείνων που θα συμμετάσχουν.

 

1p

 


 

 

 

 

2p

 

 

 

panteion KPE banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα